Online Backup

Nieuw bij Doorn & van der Haar Computers - Online Back-up

Data Opslag en Beveiliging

Cloud Harddrive creëert een beveiligd gebied op uw lokale harde schijf, waar de Cloud Harddrives in staan. Alle mappen en bestanden in de beveiligde ruimte zijn beschermd middels een 256-bit encryptie. De Cloud Harddrives zijn wachtwoord beveiligd. De communictatie met de cloud gaat middels SSL.

Aan uw computer wordt door de Cloud Harddrive applicatie een unieke code gekoppeld, hierdoor kan op afstand (mits het apparaat wordt aangesloten op het internet), de bestanden en mappen van de Cloud Harddrives worden "vernietigd".

Data delen met anderen

Het is natuurlijk mogelijk Cloud Harddrives te delen met andere (bijvoorbeeld als Team Disk, of voor een bepaalde afdeling, directie etc). Een gebruiker kan zoveel Cloud Harddrives aanmaken als wenselijk, waaronder ook persoonlijke Cloud Harddrives. U kunt de rechten van een Cloud Harddrive voor een team lid ook beperken tot alleen lezen bijvoorbeeld. Om Cloud Harddrives te kunnen delen moet de andere persoon ook Cloud Harddrive gebruiker zijn. Het natuurlijk mogelijk uw eigen Cloud Harddrive op meerdere locaties te installeren en in te werken. Er zijn andere manieren om mappen of bestanden te delen met onbekenden.

Er zijn verschillende mogelijkheden om bestanden of mappen te delen met onbekenden, die vervolgens helemaal secure en volgens uw "regels" kunnen worden gedownload (bijvoorbeeld met een wachtwoord en/of maar x keer).

Altijd en overal toegankelijk

Uw bestanden en mappen zijn altijd beschikbaar, via applicaties voor PC en MAC, via een online portaal en via Apps voor iPhone, iPad, Android, Windows Phone en Blackberry.

Het synchroniseren van bestanden via de PC en MAC applicaties werkt via het drag en drop systeem, het syncronisatie process is continu en reageert direct op wijzigingen. Uw bestanden en team bestanden zijn altijd up-to-date.

Wat kan ik met Cloud Harddrive?

Met Cloud Harddrive kunt u meerdere persoonlijke Harde Schijven en meerdere Team Harde Schijven aanmaken om bestanden te kunnen delen, bestanden te back-uppen en altijd uw bestanden bij de hand te hebben, zonder limiet. Deze schijven worden middels de Cloud Harddrive applicatie als "gewone" schijven zichtbaar op uw PC of Mac.

Prijzen

Voor maar € 9,95 per maand kunt u een onbeperkte hoeveelheid opslag gebruiken. ( Fair Use Policy )

Openingstijden

Twello

 

Vaassen

Maandag Gesloten   Maandag 09.00 - 17.30
Dinsdag 10.00 - 17.30   Dinsdag 09.00 - 17.30
Woensdag 10.00 - 17.30   Woensdag 09.00 - 17.30
Donderdag 10.00 - 17.30   Donderdag 09.00 - 17.30
Vrijdag 10.00 - 17.30   Vrijdag 09.00 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 13.00   Zaterdag 09.00 - 13.00