Aanmeldformulier Beheer op Afstand
  Wat is Beheer op Afstand?

  Beheer op Afstand is een onderhoudscontract die Doorn & Van der Haar Computers al in 2004 heeft geïntroduceerd. We helpen jaarlijks inmiddels al meer dan duizend klanten met het onderhoud van hun computer op afstand.

  De kosten voor dit onderhoud zijn € 72,50 per jaar (betaling geschied aan het eind van het contractjaar).

  Wanneer u deelneemt aan Beheer op Afstand kunnen we u op afstand helpen met de vragen die u heeft. Misschien doet uw mailprogramma het niet meer goed, of heeft u een melding die u niet begrijpt. Wij kunnen dan op afstand meekijken en uw probleem snel oplossen. Dit zorgt ervoor dat uw probleem vaak al binnen enkele minuten is opgelost

  Ook zorgen we ervoor dat uw computer periodiek wordt opgeschoond en nagekeken. Dit is een soort APK voor uw apparaat. Hiervoor nemen wij contact met u op, dus u hoeft niks in de agenda te zetten!

  Waarom heeft uw computer onderhoud nodig?

  Computers worden na verloop van tijd trager en raken besmet met onnodige bestanden en programma’s die het werken van uw PC negatief beïnvloeden. Wanneer dit soort problemen lang in de computer blijven, kan het uiteindelijk een crash veroorzaken. Zodra dit gebeurd zitten er vaak vervelende consequenties aan (denk aan bijv. dataverlies).
  Met het onderhouden van uw apparaat kunnen we de meeste problemen voorkomen. Dit verlaagt de kans op een crash aanzienlijk.

  Welke voordelen biedt Beheer op Afstand?

  Beheer op Afstand heeft veel voordelen, hieronder vindt u de drie grootste voordelen:

  • Twee keer per jaar zullen wij uw computer opschonen. Dit is een soort APK-keuring voor uw apparaat. Opgehoopte rommel wordt verwijderd, het systeem wordt up-to-date gebracht en onnodige programma’s worden verwijderd.

  • Door onze experts kunnen we u het juiste advies geven, of het nou Windows of Apple is.

  • Wanneer u een probleem heeft of simpelweg een vraag wilt stellen mag u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen doorgaans direct het probleem oplossen, zodat u meteen weer verder kan met het gebruik van uw PC of laptop.

  Zelf hoeft u niks te agenderen, dit doen wij voor u! Tegen de tijd dat het tijd is voor de opschoning nemen wij zelf contact met u op.

  Hoe kijken jullie op afstand mee?

  Wij gebruiken het programma TeamViewer om op afstand mee te kunnen kijken met mensen. Dit programma zorgt voor een veilige verbinding tussen ons en de klant.