Upgrade uw apparaat

Is uw PC of laptop traag? Kunt u koffie zetten terwijl uw apparaat opstart? Dit betekend niet direct dat u een nieuwe laptop nodig heeft. Soms kunnen we de laptop weer als nieuw laten aanvoelen door er een SSD in te zetten!

Wat is een SSD?

SSD staat voor solid state drive. Dit is een type harde schijf die veel sneller is dan de traditionele harde schijven. Omdat deze schijf veel sneller werkt, kan de computer ook sneller gegevens verwerken, wat resulteert in een sneller apparaat.

Wat zijn de voordelen van een SSD?

Is mijn apparaat hiervoor geschikt?

Wij kunnen inschatten of het plaatsen van een SSD in uw computer of laptop ook echt een snel resultaat gaat geven. Soms is de laptop niet krachtig genoeg om 3-4 keer sneller te worden. Wij kunnen dit van te voren in te schatten door de laptop (eventueel op afstand) te bekijken. Neem hierover contact op, of kom eens langs bij ons in Vaassen!

Tevredenheidsgarantie

Bij Doorn & Van der Haar Computers is het belangrijk dat u tevreden bent over onze werkzaamheden. Soms kan het echter voorkomen dat een laptop na een SSD upgrade niet veel sneller is geworden. In dit soort geval gaan we opzoek naar een andere oplossing, zonder het volledige bedrag direct door te rekenen aan de klant. Op deze manier is het dus geen ‘gok’ om uw apparaat te laten upgraden, en zult u dus tevreden de winkel uitlopen.

Wat kost een upgrade?

De prijs van een upgrade ligt aan de grootte van de SSD die geplaatst moet worden. Ook zit er een verschil in kosten wanneer het een schone installatie betreft, of wanneer we data moeten overzetten.

Voor een accurate prijsopgave kunt u het best contact met ons opnemen!

Hoe lang ben ik mijn apparaat kwijt?

Dit varieert per computer of laptop. De snelheid van uw harde schijf is de grootste factor in hoe lang het ons gaat duren. In sommige gevallen kunt u na een dag uw apparaat al ophalen. Dit is echter geen garantie en kan per situatie verschillen. Doorgaans duurt het 1 tot 3 dagen.