Met alle gevaren van het internet is het belangrijk dat uw computer of laptop goed beveiligd is. Wanneer uw apparaat door een kwaadwillig programma wordt geïnfecteerd is er namelijk een kans dat de aanvaller alles met uw apparaat kan doen. Inclusief op uw scherm meekijken, wachtwoorden uitlezen, data uitlezen, etc.

Om dit te voorkomen zijn er antivirus programma’s. Deze vormen een soort muur om uw computer heen. Dit zorgt ervoor dat een kwaadwillig programma niet zomaar binnen kan dringen. Wij kunnen u helpen met het beveiligen van uw apparaat, zodat u zonder zorgen kunt internetten!

Welk antivirus programma bieden jullie aan?

Doorn & Van der Haar ICT is partner met G-data Antivirus. G-data ontwikkelde ’s werelds eerste antivirussoftware. Ze hebben ruim 30 jaar ervaring, en daar profiteert u van! Met deze modules zorgt G-data ervoor dat uw apparaat veilig blijft:

  • Trojan blocker

  • Firewall

  • Phishing beveiliging

  • Keylogger beveiliging

  • Email beveiliging

  • Bankguard

Is een gratis virusscanner voldoende?

Er zijn veel virusscanners beschikbaar, ook gratis varianten. Vaak zit er als nog een winst model in voor de bedrijven die deze scanners aanbieden. Helaas zitten hier een paar grote nadelen aan. Hieronder staan een aantal nadelen van een gratis virusscanner:

  • Instellingen op uw computer kunnen veranderd worden. Denk aan extra reclame in uw webbrowser, andere geforceerde startpagina’s.

  • De installatie heeft vaak een paar verborgen vinkjes aanstaan waardoor u onnodige programma’s op uw computer krijgt.

  • Constante meldingen met ‘aanbiedingen’ en dreigende berichten over het gevaar die uw computer loopt.

Om deze redenen raden wij dus klanten aan om voor een goeie betaalde licentie te gaan. Een gratis virusscanner is echter altijd beter dan GEEN virusscanner.

Ondersteuning

Omdat de virusscanner via ons aangeboden wordt krijgt u dus ook via ons ondersteuning. U hoeft dus niet eindeloos in de wacht te staan om een werknemer aan de lijn te krijgen. Inmiddels worden er via ons al meer dan 2000 computers beschermd.

Kosten

G-data Antivirus kost 39.95 per jaar. Een extra apparaat kost 25 extra.
Om het jaar nemen wij contact met u op over het verlengen van de virusscanner. Dit kunnen we makkelijk op afstand voor elkaar maken voor u. Ook kijken we dan meteen of alles goed loopt en volledig bijgewerkt is, dat is dan meteen een stukje service!

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u via email of telefoon contact met ons opnemen. Uiteraard mag u ook gewoon langskomen.