Teamviewer.

Particuliere diensten

Al sinds 1998 helpen we particuliere klanten op het gebied van ICT-diensten. Heeft u hulp nodig met iets wat niet met deze lijst aansluit? Geen zorgen! Neem gerust contact met ons op, ons doel is namelijk om altijd tot een oplossing te komen.

Beheer op Afstand

Wilt u zelf niet bezig hoeven zijn met het opschonen van uw computer? Heeft u een vraag en wilt u direct door een professional geholpen worden? Met Beheer op Afstand is dit goed geregeld!

Meer informatie

Camerabeveiliging

Een camerabeveiligingssysteem maakt het voor u mogelijk om toezicht te houden op een specifieke omgeving of uw pand. Ook kan het systeem continu opnemen, zodat u later een specifiek moment terug kan kijken. De beelden kunnen op een monitor weergegeven worden zodat u in een oogopslag kunt zien wat er gaande is. Live meekijken kan vanaf verschillende apparaten, ook op afstand. Wat zijn de mogelijkheden?

Meer informatie

Complete thuis service

Wij kunnen u compleet ontzorgen door, na bijv. een nieuwe aanschaf, bij u thuis te komen om alles netjes voor elkaar te maken. Wij zullen ook pas weg gaan wanneer alles werkt!

Meer informatie

Draadloze Particuliere Netwerken - Managed WiFi

Doorn & van der Haar ICT is leverancier van diverse wifi oplossingen van verschillende fabrikanten. Heeft u bijvoorbeeld een slechte verbinding op uw bovenverdieping of in uw tuin. Doormiddel van onze apparatuur kunt u overal in en om uw woning genieten van snel internet.

Meer informatie

Gebruiksklaar Apparaat

Bij Doorn & Van der Haar ICT is het belangrijk dat gebruikers een goede ervaring hebben vanaf het moment dat een computer of laptop voor het eerst wordt aangezet. Om hiervoor te zorgen maken we alle apparaten gebruiksklaar. Zelf hoeft u dus geen installatieprocedures te doorlopen. Ook verwijderen we ongewenste programma’s die soms vanuit Microsoft of de fabrikant mee komt.

Meer informatie

Reparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets in uw laptop of computer niet meer goed werkt of kapot gaat. Dit is erg vervelend, maar wij kunnen u helpen!

Meer informatie

Upgrade

Is uw PC of laptop traag? Kunt u koffie zetten terwijl uw apparaat opstart? Dit betekend niet direct dat u een nieuwe laptop nodig heeft. Soms kunnen we de laptop weer als nieuw laten aanvoelen door er een SSD in te zetten!

Meer informatie

Verkoop

Toe aan een nieuwe laptop of computer? Bij Doorn & Van der Haar Computers verkopen we uiteraard ook deze apparaten. Al is het een apparaat om mee te mailen en internetten, of een PC om de nieuwste games te spelen, wij hebben het allemaal!

Meer informatie

Virusbeveiliging

Met alle gevaren van het internet is het belangrijk dat uw computer of laptop goed beveiligd is. Wanneer uw apparaat door een kwaadwillig programma wordt geïnfecteerd is er namelijk een kans dat de aanvaller alles met uw apparaat kan doen. Inclusief op uw scherm meekijken, wachtwoorden uitlezen, data uitlezen, etc.

Meer informatie

Heeft u een vraag over een van onze diensten?

Waarom kiest u voor Doorn & van der Haar?

  • Snelle service
  • Ervaren personeel
  • Erkend leerbedrijf
  • Flexibel
  • Al 30 jaar actief in ICT
  • Eigen voorraad
  • Betrouwbaar
  • Centraal gevestigd
  • Scherpe prijzen