Websites

Website ontwerp

Het ontwerp is het visitekaartje van uw website, en dus misschien ook van uw bedrijf. Het is daarom van groot belang dat het ontwerp van uw website er goed, professioneel en mooi uitziet. Natuurlijk moet de website ook toegankelijk blijven voor uw bezoekers. Wij kunnen voor u een website geheel naar eigen wens ontwerpen. Wij stoppen niet met aanpassen totdat u tevreden bent met het resultaat. Bekijk onze portfolio voor enkele voorbeelden van onze ontwerpen.

Webhosting

Als het ontwerp en de ontwikkeling van uw website klaar is, moet er natuurlijk ook nog webruimte worden gevonden. Indien u nog geen webruimte heeft, kunt u bij Doorn & van der Haar Computers terecht voor webruimte. Ook kunnen wij de domeinen voor u regelen. Het hosten van uw website op onze servers kan al vanaf €99,- per jaar. Dit is inclusief uw eigen domeinnaam en onbeperkt aantal e-mailadressen.

Website ontwikkeling

Een website bestaat niet alleen maar uit een plaatje. De “achterkant” van een website bestaat uit codes die vaak voor veel mensen onbegrijpelijk zijn. Wij kunnen uw website geheel naar eigen wens ontwikkelen. U kunt daarbij gebruikmaken van ons CMS systeem, maar het is ook mogelijk om een systeem geheel op maat voor u te ontwikkelen. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Zoekmachine optimalisatie

Natuurlijk wilt u met uw website gevonden worden in zoekmachines. Zoekmachines genereren namelijk veel van uw bezoekers. Wij kunnen uw website geheel optimaliseren voor de zoekmachines. Zo wordt u sneller en beter gevonden door de zoekmachines, en genereert u meer bezoekers.

Teksten en invulling website

Eventueel is het ook mogelijk om voor uw nieuwe website de teksten te laten schrijven. Dit doen we in samenwerking met Tekstbureau Sprakeloos. Klik hier voor de website.

CMS systemen

Een Content Management System (kortweg CMS) is een systeem waarmee uw website in zijn geheel beheerd kan worden zonder enige kennis van een programmeertaal. Wij hebben zelf een CMS systeem ontwikkeld die geheel modulair is opgebouwd. Het systeem kan dus zeer gemakkelijk en snel worden uitgebreid met een extra module, die uw website dan weer net iets meer ‘kracht’ geeft. Het aanpassen van uw website gaat op eenzelfde manier als het aanpassen van een Microsoft Word document. Als u meer informatie wilt over ons CMS systeem, kunt u contact met ons opnemen.

Op maat systemen

Naast ons CMS systeem kunnen wij ook een systeem geheel op maat programmeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ledendatabase, of een webwinkel. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het op maat voor u maken. Informeer naar de mogelijkheden.


Hieronder een overzicht van de websites die in het verleden ontwikkeld zijn.

Schipper.nl

Alferinkwilp.nl

Lentelive.nl

Dewijzeuil.nl

Weultjes.com

Hertgers-Keurkas.nl

StayatStegeman.nl

Petervandebunte.nl

(J&J) Verskoeriers.nl

Tippelinn.nl

Egerritsenautos.nl

Velthuis-emst.nl

Veluweijsselzoom.nl

Uenk-bouwsloop.nl

Saloninbalans.nl

Vriendenvanhetboerenland.nl

Dawisrhapsody.nl

Demes-consultancy.nl

Ijsclub-terwolde.nl

Sarristwello.nl

mike-interieurs.nl

Kappershues.nl

Vakantiehuishetpollenseveld.nl

Calculatiebureauklunder.nl

Collectioncare.nl

EHBO-twello.nl

JBdiensten.nl

Kempesfietsen.nl

Kempesvuurwerk.nl

Kwekerijpolman.nl

Meermuiden.nl

Stayatstegeman.nl

Staywellatstegeman.nl

Vipbeautyteuge.nl

Woollove.nl

Woonadvieshuis.nl

Openingstijden

Twello

 

Vaassen

Maandag Gesloten   Maandag 09.00 - 17.30
Dinsdag 10.00 - 17.30   Dinsdag 09.00 - 17.30
Woensdag 10.00 - 17.30   Woensdag 09.00 - 17.30
Donderdag 10.00 - 17.30   Donderdag 09.00 - 17.30
Vrijdag 10.00 - 17.30   Vrijdag 09.00 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 13.00   Zaterdag 09.00 - 13.00