Teamviewer.

Zakelijke diensten

Al sinds 1998 helpen we zakelijke klanten op het gebied van ICT-diensten. Hieronder staat een lijst met informatie over sommige van onze diensten. Heeft u hulp nodig met iets wat niet met deze lijst aansluit? Geen zorgen! Neem gerust contact met ons op, ons doel is namelijk om altijd tot een oplossing te komen.

Backup

Het maken van back-ups is erg belangrijk binnen de bedrijfssfeer. De harde schijven of SSD’s in een computer of laptop kunnen namelijk stuk gaan. Wanneer u op dat moment geen kopie van uw data heeft, kan het zijn dat de data verloren is. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel oplossingen beschikbaar voor het maken en beheren van backups.

Meer informatie

Beveiliging

Met alle gevaren van het internet is het belangrijk dat uw computer of laptop goed beveiligd is. Wanneer uw apparaat door een kwaadwillig programma wordt geïnfecteerd is er namelijk een kans dat de aanvaller alles met uw apparaat kan doen. Inclusief op uw scherm meekijken, wachtwoorden uitlezen, data uitlezen, etc.

Meer informatie

Camerabeveiliging

Een camerabeveiligingssysteem maakt het voor u mogelijk om toezicht te houden op een specifieke omgeving of uw pand. Ook kan het systeem continu opnemen, zodat u later een specifiek moment terug kan kijken. De beelden kunnen op een monitor weergegeven worden zodat u in een oogopslag kunt zien wat er gaande is. Live meekijken kan vanaf verschillende apparaten, ook op afstand.

Meer informatie

Draadloze Netwerken - Managed WiFi

Doorn & van der Haar ICT is leverancier van diverse wifi oplossingen van verschillende fabrikanten. Wij leveren schaalbare, hardware en software platformen om de consument te voorzien van de nieuwste wifi functionaliteit. Door een juiste afstemming in de hardware en software is het mogelijk om kleine en grote oppervlaktes volledig te dekken op de hoogst haalbare netwerksnelheid.

Meer informatie

Hosted mailboxen

Door uw mail te laten hosten zorgt u voor optimale synchronisatie tussen al uw apparaten zoals laptop, telefoon & tablet. Tevens zijn al uw gegevens veilig opgeslagen in de Cloud. Op deze manier raakt u niet zomaar mails kwijt.

Meer informatie

Internetverbindingen

Er zijn verschillende type internetverbindingen. Zo zijn er bijvoorbeeld analoge-, digitale-, glasvezel- en straalverbindingen. Elke situatie is uniek een vraagt om een gepaste oplossing. Om hierin de juiste keuze te maken kunnen wij uw situatie inventariseren. Hieruit kunnen we advies geven voor een gepaste oplossing die past bij uw bedrijf.

Meer informatie

Microsoft 365

Bijna iedereen is wel bekend met Microsoft’s Office-applicaties. Word, Excel, Powerpoint en Outlook worden veel in zakelijke omgevingen gebruikt. Om deze programma’s te mogen gebruiken…

Meer informatie

Netwerk- en systeembeheer

Binnen een bedrijf is het belangrijk dat al uw systemen stabiel draaien met zo min mogelijk storingen. Wij kunnen helpen door het beheren van uw netwerk en/of systemen.

Meer informatie

Online Werkplek

Een online werkplek is een bureaublad waar u met elk apparaat bij kunt. Het maakt niet uit waar u bent of welk apparaat u gebruikt. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Door verbinding te maken komt u meteen in uw online bureaublad omgeving uit. Hierin staan uw gegevens en software applicaties.

Meer informatie

Telefonie (VOIP)

Op het gebied van telefonie is Doorn & van der Haar ICT gespecialiseerd. We leveren momenteel diverse oplossingen als het op VOIP-Telefonie aankomt. Wij leveren oplossingen voor kleine en grote organisaties.

Meer informatie

Websites

Voor bedrijven is het belangrijk om een website te hebben. Het is van groot belang dat deze website snel werkt, er goed uit ziet, en correct schaalt naar mobiele apparaten. Indien wij een nieuwe website voor u ontwikkelen heeft u meerdere voordelen.

Meer informatie

Heeft u een vraag over een van onze diensten?

Waarom kiest u voor Doorn & van der Haar?

  • Snelle service
  • Ervaren personeel
  • Erkend leerbedrijf
  • Flexibel
  • Al 30 jaar actief in ICT
  • Eigen voorraad
  • Betrouwbaar
  • Centraal gevestigd
  • Scherpe prijzen